Palvelut

Tervetuloa tutustumaan palveluihin! Palveluista löydät muun muassa erilaisia ravintovalmennusvaihtoehtoja, treeniohjelmia ja valmennustapaamisia. Valmiiden valmennuksien lisäksi voit pyytää tarjousta juuri Sinulle räätälöidystä valmennuskokonaisuudesta.
 

Mikäli et ole varma, mikä palvelu sopisi sinulle parhaiten tai haluat pyytää tarjousta sinulle räätälöidystä paketista, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Voit myös ottaa yhteyttä, tiedustella palveluiden tarkempaa sisältöä, pyytää tarjousta tai muutoksia palvelutuotteisiin. 

 
Valmennustapaamiset voidaan toteuttaa valmennuksesta riippuen ja asiakkaan toiveita kuunnellen joko asiakkaan kotona, julkaisella liikuntapaikalla, ulkona tai vaikka kahvilassa. Valmennustapaamiset ovat tällä hetkellä saatavilla alueella: Lahti & lähialueet , pääkaupunkiseutu, sekä sovitusti Mikkeli, Kotka ja näiden lähialueet.
 
Voit ostaa valmennuksen suoraan nettisivuilta, jolloin maksutapana on online-maksu (verkkokauppa). Halutessasi käyttää muita maksutapoja (käteinen, lasku tai MobilePay) täytä erillinen sopimuslomake täältä.
Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat vinkkejä ja apua harjoitteluun. Huippu-urheilijatkaan eivät treenaa yksin!

 

Täytä yhteydenottolomake, 

laita sähköpostia: elina@ptelina.fi

tai soita 0449827071

 

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Personal training ja liikuntapalvelut Elina Kämppi Ky                                                                                                                   

Tietosuojaseloste

Sopimusehdot

Sopimus tarjousasiakkaille