Ravintovalmennukset

Ravintovalmennuksista löydät useita eri toteutustapoja valmennukselle. Ravintovalmennus on mahdollista toteuttaa valmennustapaamisena, etävalmennuksena tai verkkovalmennuksena. Valmennuksien sisällön löydät kunkin valmennuksen kuvauksesta ja sitä voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. 
 
Valmennustapaamiset voidaan toteuttaa sovitusti asiakkaan toiveita kuunnellen joko asiakkaan kotona, julkaisella liikuntapaikalla, ulkona tai vaikka kahvilassa. Valmennustapaamiset ovat tällä hetkellä saatavilla alueella: Lahti & lähialueet, pääkaupunkiseutu sekä sovitusti Mikkeli, Kotka ja näiden lähialueet.
 
Etävalmennuspalvelut totetetaan nimensä mukaisesti etänä. Yhteydenpito tapahtuu pääasiassa puhelimitse tai muulla asiakkaan valitsemalla tavalla. Etävalmennuksiin kuuluu viikottaiset yhteydenotot valmentajan kanssa.
Verkkovalmennukset toteutetaan sähköisesti eli pääasiassa sähköpostin ja Whatsappin avulla. Niihin kuuluu etätuki eli mahdollisuus ottaa valmentajaan yhteyttä milloin itse haluat. 
Voit myös ottaa yhteyttä, tiedustella palveluiden tarkempaa sisältöä, pyytää tarjousta tai muutoksia palvelutuotteisiin alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. 
Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat vinkkejä ja apua harjoitteluun. Huippu-urheilijatkaan eivät treenaa yksin!

 

Täytä yhteydenottolomake, 

laita sähköpostia: elina@ptelina.fi

tai soita 0449827071

 

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Personal training ja liikuntapalvelut Elina Kämppi Ky                                                                                                                   

Tietosuojaseloste

Sopimusehdot

Sopimus tarjousasiakkaille